Terrassa consultoria elèctrica

Corporatiu

certificación de calidad UL

Certificació UL

A Freixas i Ros tenim totes les acreditacions necessàries per actuar tant en el mercat nacional i internacional. Això vol dir que organismes designats donen fe del procés de qualitat que seguim a l'hora de fabricar els nostres productes i prestar els nostres serveis.

sistemes elèctrics Terrassa

Sistemes elèctrics a Terrassa

A Freixas i Ros estem especialitzats en el disseny i desenvolupament de sistemes elèctrics a Terrassa. En aquest sentit realitzem tot tipus de projectes, per a tot tipus d'empreses i sectors d'activitat. Els equips moderns i actualitzats que tenim i la plantilla de professionals que componen la nostra empresa ens habiliten per executar pràcticament qualsevol tipus de treball.

ingenierías eléctricas en Terrassa

Enginyeria elèctrica a Terrassa

Li donem la benvinguda a la pàgina web de Freixas i Ros, la seva enginyeria elèctrica a Terrassa, i us convidem a conèixer en profunditat els productes, serveis i projectes que desenvolupem tant per a clients particulars com, sobretot, professionals.

Els orígens de la nostra companyia es remunten a l´any 1994, data on vam començar a oferir els nostres coneixements al món de l'enginyeria industrial i elèctrica. L'àmplia trajectòria que hem experimentat és fruit de la cohesió entre els diferents membres de l'equip humà, que està compost per 30 persones entre directius, enginyers, tècnics i operaris.

FREIXAS I ROS

  C/ Agricultura, 128,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  93 736 27 00