Terrassa consultoria elèctrica

Enginyeria elèctrica a Terrassa

La nostra enginyeria elèctrica desenvolupa projectes a escala nacional i internacional. Estem a Terrassa

ingenerierías elèctriques TerrasaLi donem la benvinguda a la pàgina web de Freixas i Ros, la seva enginyeria elèctrica a Terrassa, i us convidem a conèixer en profunditat els productes, serveis i projectes que desenvolupem tant per a clients particulars com, sobretot, professionals.

Els orígens de la nostra companyia es remunten a l´any 1994, data on vam començar a oferir els nostres coneixements al món de l'enginyeria industrial i elèctrica. L'àmplia trajectòria que hem experimentat és fruit de la cohesió entre els diferents membres de l'equip humà, que està compost per 30 persones entre directius, enginyers, tècnics i operaris.

Desenvolupem projectes d'automatització industrial

L'objectiu principal que ens hem autoimposat a la nostra enginyeria elèctrica a Terrassa consisteix a convertir els nostres serveis en l'eina perfecta per dissenyar, gestionar i executar de forma correcta tot tipus de projectes d'automatització industrial. El que més valoren els nostres clients de nosaltres és la serietat, rigor i distinció de com executem cada treball que ens encarreguen.

ingenerierías elèctriques TerrasaA Freixas i Ros no tenim fronteres geogràfiques, de manera que desenvolupem projectes a escala nacional i fins i tot internacional. Això ha fet que treballem seguint estrictament les normes existents al marc comunitari, com IEC, UL, SABS, SANS, GOST-R i VDE. A més a més, tenim l'experiència suficient per a operar a qualsevol ambient (ATEX i Hazardous Locations.

Treballem per diferents sectors d´activitat

Analitzar sistemàticament la situació i les exigències dels mercats suposa una oportunitat per aprendre i millorar dia a dia. La necessitat d'adaptació mitjançant la revolució tecnològica actual fa que la nostra enginyeria elèctrica a Terrassa estigui present a sectors d'alimentació, oci, medi ambient i farmacèutic, entre molts altres.

 

"Les espècies que sobreviuen no són les més fortes, ni les més ràpides, ni les més intel·ligents, sinó aquelles que s'adapten millor al canvi".
Charles Darwin

Política de qualitat

A Freixas i Ros, S.L. pensem que el criteri més important en el moment de col·laborar amb els nostres clients és establir una bona relació i buscar la millor solució per a les seves necessitats mitjançant un servei personalitzat. En aquest sentit, els nostres clients es beneficien tant de la informació que s’aporta als projectes i els productes que oferim, com de l’assessorament a mida segons les seves demandes.

La nostra activitat principal es defineix com “Enginyeria i muntatge d’aplicacions d’automatització en l’entorn industrial.” Tenim una llarga experiència de treballs en planta i tasques d’investigació, desenvolupament i innovació. Aquest recorregut extens ens capacita per executar satisfactòriament sistemes d’automatització, control i supervisió.

El nostre objectiu és ser l’empresa d’automàtica i comunicacions més respectada per:

  • Proporcionar equips i serveis de gran qualitat amb resultats competitius.

  • Aportar solucions adaptades a les necessitats de cada client.

  • Satisfer els requisits de clients i productes segons els reglaments establerts.

  • Perseguir el compromís d’una millora contínua i evolutiva.

 

Pel compliment d’aquesta Política és imprescindible la col·laboració i la implicació de tot el personal de l’empresa, que n’ha de ser coneixedor per tal de complir i mantenir l’esforç constant que requereix la voluntat de millora contínua.

 

L’àrea de gerència, amb la col·laboració en comú, és compromet a:

  • Mantenir aquesta política i els objectius anuals.

  • Revisar les dades proporcionades pel sistema de gestió.

  • Estar preparats per l’evolució del mercat.

  • Oferir mitjans per al creixement, la continuïtat i l’evolució de l’empresa.

 

FREIXAS I ROS

  C/ Agricultura, 128,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  93 736 27 00